Rovatok

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

1984 (1) against (1) anyád (1) bad (1) balatonszemes (2) bemutató (3) beszámoló (4) booking (1) boroskóla (1) break (1) budapest (2) buzipánkok (1) dolls (1) elindult (1) exploited (1) fanzine (2) film (1) freefest (1) győr (1) hardcore (1) hardcorepunk (1) hc (1) high (1) ignite (1) japán (1) kid (1) koncert (1) kuplung. (1) kurva (1) leptospirose (1) marina (1) metalcore (1) misfits (1) morality (1) nesze (1) nofx (1) nyár (1) orálisélmény (1) paks (1) pécs (1) pecsa (1) poetry (1) punk (5) punkrock (1) radio (1) ramones (1) redlineoffside (1) reflected (1) religion (1) rentokill (1) revue (1) rock (1) rockers (1) roll (1) school (1) semmikomoly (1) silence (1) something (1) sörgyár (1) szopjonleafaló (1) tapolca (1) tetoválás (1) the (1) toy (1) trash (1) underground (1) v2 (1) videó (1) video (3) videósdi (1) wassup (1) watchmybag (1) you (1) zene (1) Címkefelhő

King Size Braces- Land of broken dreams

2007.11.27. 18:01 renman nerd

Az 1997-ben alakult zenekar ma már nem működik ugyan,de több tagnak is van új, mint például a Angels, Saints & Heroes vagy pedig The Getaway. Sajnos erről a felállásról sok információ nem áll rendelkezésre, és mindössze egy albumuk van, de az nem sikerült rosszra."Land of broken dreams" címmel jelent meg a SQUIGTONE RECORDS gondozásában, 14 pörgős számmal.Emellett egy split lemezzel is büszkélkedhetnek, amit a Hudson Falconsszal közösen csináltak.
Igazi Oi! Kanadából, így hát mi más témák lehetnének, mint az ivászat, barátok, street-life, sör és hasonlók. Az első szám amit tűlök hallottam, a Beer című volt, ami az egyik legjobb sördal amit hallottam.
Igazi jókis csordavokálos nóták, a részegen-együtténeklés himnuszai, már amelyik olyan témájú természetesen, mert a duhajkodáson kívül azért más témák is előkerülnek ugye (Land of broken dreams, Don't turn your back, These same streets...).
De tény, hogy a számok fele a piálásról szól, a másik fele pedig az összes többi skin dologról. Straigth Edge-eknek hallgatni veszélyes:)
A stílus épp kellemesen tirpák, nem viszik túlzásba, mint mostanában itthon néhány "sztárolt" banda. Ezzel a rövid kis ízelítő végére értünk. A Cd-t megrendelhetitek a kiadótól mindössze 9 dollárért (kanadai), de szerintem megjelent már DC-n is...
Hallgassátok!!!
R.N.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wedontchange.blog.hu/api/trackback/id/tr17244576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása