Rovatok

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

1984 (1) against (1) anyád (1) bad (1) balatonszemes (2) bemutató (3) beszámoló (4) booking (1) boroskóla (1) break (1) budapest (2) buzipánkok (1) dolls (1) elindult (1) exploited (1) fanzine (2) film (1) freefest (1) győr (1) hardcore (1) hardcorepunk (1) hc (1) high (1) ignite (1) japán (1) kid (1) koncert (1) kuplung. (1) kurva (1) leptospirose (1) marina (1) metalcore (1) misfits (1) morality (1) nesze (1) nofx (1) nyár (1) orálisélmény (1) paks (1) pécs (1) pecsa (1) poetry (1) punk (5) punkrock (1) radio (1) ramones (1) redlineoffside (1) reflected (1) religion (1) rentokill (1) revue (1) rock (1) rockers (1) roll (1) school (1) semmikomoly (1) silence (1) something (1) sörgyár (1) szopjonleafaló (1) tapolca (1) tetoválás (1) the (1) toy (1) trash (1) underground (1) v2 (1) videó (1) video (3) videósdi (1) wassup (1) watchmybag (1) you (1) zene (1) Címkefelhő

Bemutató - Wassup Rockers

2007.08.18. 11:11 wdc

Most nem egy bandát, hanem egy filmet fogok bemutatni nektek. A tévében néztem egy mozis műsort, felfigyeltem erre a gyöngyszemre, első látásra minden megvolt benen ami nekem kell: deszkások, jófajta zene, niggerek ..stb. Kicsit utánanéztem és láttam hogy ez nem egy új film, hanem 2005ös. éppen most töltöm le szerzem meg, persze felirat nincs, de ez a film simán nézhető nélküle (sőt lehet hogy jobb is). A redező Larry Clark, aki olyan filmeket alkotott mint a Ken Park vagy a Kölykök. a tartalomról nem tudok (még) mit írni ezért másolok kicsit:

"a Ken Park rendezőjének legújabb filmjének Los Angeles belvárosának déli részén élő latino tinédzserek a főszereplői. Ahelyett hogy beolvadnának környék srácai között megszokott hip-hop kultúrába, csőnacit húznak, punk zenét hallgatnak és idejüket deszkás trükkjeik csiszolásával töltik. Túlélni durva környékük veszélyeit, mindennapi kihívást jelent számukra.
Amikor a Rockerek elhatározzák, hogy elbuszoznak deszkázni a világhírű "Kilenc Lépcső"-höz, a Beverly Hills-i Középiskolához, először minden klasszul alakul. Összebarátkoznak a helyi csajokkal, felkeltik a gettó punkjainak érdeklődését is, de hirtelen a dolgok elég rosszra fordulnak... Összekülönböznek a környék gazdag srácaival és nyomukba ered a Beverly Hills-i rendőrség is. Megpróbálnak meglógni a letartóztatás elől, megharcolnak a helyi kölykökkel, miközben háztól házig, udvarról udvarra menekülnek a haza utat keresve ebből a gazdag és számukra idegen környezetből."

a film tehát elég jónak tűnik, megfűszerezve jó zenékkel, mint pl a a The Retalites:) Van már soundtrack is : http://href.hu/x/3bsp

Amint megnéztem ez a post frissülni fog, megírom a személyes véleményemet.

tréler : https://youtube.com/watch?v=SuxtmcG36iQ


ÁPDÉT: többet vártam a filmtől,  egyszer mindenképp nézhető, bár a Lords of Dogtown sokkal faszább.

3 komment

Címkék: film bemutató wassup rockers

A bejegyzés trackback címe:

https://wedontchange.blog.hu/api/trackback/id/tr15143017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Subi 2008.01.13. 18:35:12

Francia feliratot találtam hozzá,az sem segít rajtam,jobb lenne a magyar felirat :)

mr.bubsy (törölt) 2008.10.31. 11:10:32

ja, és itt találsz hozzá feliratot: www.hosszupuskasub.com/filmek.php

de amúgy nekem szinkronosan van meg.
süti beállítások módosítása