Rovatok

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

1984 (1) against (1) anyád (1) bad (1) balatonszemes (2) bemutató (3) beszámoló (4) booking (1) boroskóla (1) break (1) budapest (2) buzipánkok (1) dolls (1) elindult (1) exploited (1) fanzine (2) film (1) freefest (1) győr (1) hardcore (1) hardcorepunk (1) hc (1) high (1) ignite (1) japán (1) kid (1) koncert (1) kuplung. (1) kurva (1) leptospirose (1) marina (1) metalcore (1) misfits (1) morality (1) nesze (1) nofx (1) nyár (1) orálisélmény (1) paks (1) pécs (1) pecsa (1) poetry (1) punk (5) punkrock (1) radio (1) ramones (1) redlineoffside (1) reflected (1) religion (1) rentokill (1) revue (1) rock (1) rockers (1) roll (1) school (1) semmikomoly (1) silence (1) something (1) sörgyár (1) szopjonleafaló (1) tapolca (1) tetoválás (1) the (1) toy (1) trash (1) underground (1) v2 (1) videó (1) video (3) videósdi (1) wassup (1) watchmybag (1) you (1) zene (1) Címkefelhő

A nihil, a tanácstalanság, az alkotói válság...

2007.10.06. 18:44 renman nerd

Amint látom, elég régóta nem volt új poszt. Mert nincs miről. Nem megyünk sehova, nem olvasunk semmit, senkik vagyunk. Szarok...
Mostanában koncertszervezősdit játszunk, vagyis hogy csak játszanánk, ha nem tennének folyton keresztbe nekünk... Ezen keresztül szeretném most bemutatni a vidéki helyzetet.
Szóval valamikor még régebben volt egy Lopunk, Rattus-Hungaricus buli. Klipakátolgatva időben, ennek ellenére 0 ember volt jelen. Ezzel mit sem törődve csináltunk egy olyan bulit júliusban, ahol játszott a Higher Soceity Ausztriából (ha nincs ló, jó a szamár is alapon, ugyanis úgy volt, hogy a Kid Poetry jön, csak nekik az időpont nem volt megfelelő így a bookingjuk ajánlott mást), a For My Friends, Szeszkór a fővárosból, valamint Blood Contract Veszprémből, meg volt PlanBeer is. Az 500 forintos belépőből majdnem összejött az osztrákok benzinpénze. Egészen pontosan 19 fizető vendég volt. Mindegy, mi ennek is örültünk, és elhatároztuk, hogy csinálunk még bulit. Jött nemrég egy olyan lehetőség, hogy Merda, Leptospirose egyenesen Brazíliából, kiegészítve az Iszonyattal, valamint a PlanBeer megin ott rontotta volna a levegőt. Telefonáltunk a helynek, és igen meglepő hangok jöttek vissza a kagylóból. Mindenféle kifogás, meg hogy majd 2 hét múlva hívjuk újra, akkor többet tud majd. Aztán jött az, hogy péntekről szó se lehet (nade mér?).És a legviccesebb: 7000 forint takarítási díj fejében lehet csak igénybevenni a helyet. Már nem azér, de 7000 forintért 2 takarítónő egy egész napon keresztül dolgozik. Meg különben is az előző buli után összetakarítottunk, pedig meg se volt ilyen beszélve, de mi természetesnek vettük. Most ott tartunk, hogy 3 hét múlva lenne a buli, és mi állunk széttett karokkal, és nem tudunk mit tenni. A városban nincs több lehetőség.
És ezennel akkor segítséget szeretnénk kérni. Ha valaki tud olyan helyet a Dunántúlon, lehetőleg Veszprém megyében, ahova be tudnánk pofátlankodni 4 zenekarral, szívesen vennénk a segítséget. A brazilok hoznak mindent elvileg, szóval egy sima kocsma vagy akármi megteszi.
Bár nemtom mennyien olvassák ezt a hihetetlen izgalmas, változatos és naprakész blogot:D
Szóval ez van nálunk vidéken!
Csókolom!

update: már az egész minden tárgytalan, mivelhogy nem lesz semmi..de legalább (legjobb tudomásom szerint) sikerült szerezni a Braziloknak egy másik helyet, ahol tudnak zajongani nyugodtan.. úgyhogy aki tud, az 26án irány Eger, és nézze meg azt ott, amit szerett kis városunkban nem sikerült megvalósítani!!

updateupdate: külföldön fognak fellépni.

leguppabb date: németországban autóbalesetet szenvedtek október 25-én, többen kórházba is kerültek.

Szólj hozzá!

Címkék: szopjonleafaló orálisélmény morality buzipánkok

A bejegyzés trackback címe:

https://wedontchange.blog.hu/api/trackback/id/tr52188377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása