Rovatok

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

1984 (1) against (1) anyád (1) bad (1) balatonszemes (2) bemutató (3) beszámoló (4) booking (1) boroskóla (1) break (1) budapest (2) buzipánkok (1) dolls (1) elindult (1) exploited (1) fanzine (2) film (1) freefest (1) győr (1) hardcore (1) hardcorepunk (1) hc (1) high (1) ignite (1) japán (1) kid (1) koncert (1) kuplung. (1) kurva (1) leptospirose (1) marina (1) metalcore (1) misfits (1) morality (1) nesze (1) nofx (1) nyár (1) orálisélmény (1) paks (1) pécs (1) pecsa (1) poetry (1) punk (5) punkrock (1) radio (1) ramones (1) redlineoffside (1) reflected (1) religion (1) rentokill (1) revue (1) rock (1) rockers (1) roll (1) school (1) semmikomoly (1) silence (1) something (1) sörgyár (1) szopjonleafaló (1) tapolca (1) tetoválás (1) the (1) toy (1) trash (1) underground (1) v2 (1) video (3) videó (1) videósdi (1) wassup (1) watchmybag (1) you (1) zene (1) Címkefelhő

Beszámoló - 2007.julius 21. Tapolca

2007.08.16. 16:19 wdc

Egy ilyen hétvége után, mint a legutóbbi muszáj beszámolót írni, bár annyira nem adja vissza a dolgokat, de majd jólesz olvasgatni ha kiöregedett punkok leszünk. Pár hónapja már hogy elkezdtünk levelezni egy osztrák bandával, a Kid Poetryvel. Közös bulit terveztünk, ígyhát elkezdtünk szervezni, meg is lett a dátum és a helyszín: Tapolca, Fa-ló, julius 21. Erre azt a választ kaptunk hogy akkor épp nem érnek rá, de figyelmüönkbe ajánlották a Higher Society nevű metalcore bandát, szintén Grazból.a hazai fellépők is cserélődtek (még a buli előtt 1 nappal is volt változás) de végül egy elég frankó lájnáp szervezödött össze. A buli szombaton volt, de az osztrákok már péntek este megjöttek, mondván hogy nem akarnak vezetés után fáradtan játszani... Egy helyi olcsó koleszban laktak, éjjel 1 körül érkeztek. Becuccoltunk elfoglalták a szobákat, majd mondták hogy vezessük bele őket a tapolcai éjszakába.. ez elég jól sikerült,kedvenc helyünkre érve 10sör, 10 tekila 10 jäger kombóra fizettek be a srácok.. én a jagerem elajándákoztam mert fujj..Reggel 4felé értem haza ők pedig 11kor.. a buli napján is még lementek kicsit a Balatonra, majd fél7re értek vissza. Ekkor mi már bepakoltunk a helyre, beállítottunk mindent, és vártunk az embereket. Első banda, A Bloodcontract, akiket félig-meddig ismertünk azér őket hívtuk. Óriási pozitív csalódás volt, hogy már ekkor egész jó hangulat alakult ki, nem is voltunk kevesen. Mondjuk nem csoda, nagyon jól tolták a srácok. Közben én a pestiek elé mentem a vonathoz.kb 20 méter levágtam, ez volt az egyetlen hely ahol elkerülhetjük egymást (sikerült)... Visszaérve poroltó füstjén kellett átvergődnöm (jó poén volt csak elkobozták:)) 8kor kezdett a Szeszkor budapestről, amin sajnos nem tudtam sokat lentlenni, kaját szerváltam az osztrák barátainknak. Amit már vártam, 9kor a budapesti Formyfriends. Ők is nagyonjól játszottak, jóléreztem magam, egész jó mozgás volt rájuk. A műsor közepén kb elszállt az egyik gitárkombó, szerencsére volt egy igennagy keverőnk, meg 2 nagy láda, megoldottuk. Idővel is jól álltunk, nulla csúszás (ilyen is régen volt). Játszottak sajátokat aminek egy részét hallottunk már tőlük myspacen, meg volt redlineoffside feldolgozás. Kiemeltek 3 embert a közönségből:

-a következő számot a 3 emós lánynek küldjük.
-nem vagyunk emóósoooook
- nem, a faszt nem! Ezek után már hiába kiabálták többször is hogy “nem vagyunk emóóóósooook” . Tipikus.
Szerencsént volt, hogy mire mi jöttünk az előző bandák már óriási hangulatot csináltak, nekünk csak fent kellett tartani:) Én úgy éreztem sikerült, sőt az eddigi legjobb bulink volt. Ekkorra már jó melegvolt lent, a másik kombó is megmeg állt pár másodpercre.. Megoldottuk, rátettünk egy ventillátort, ami úgynézett ki használ.. Fél 11 körül kezdett a Higher Society. Beleadtak mindent, ők meg és a közönség is nagyon élvezte az egészet. Őszintén szólva az énekesből nem néztem volna ki ilyen brutál hangot.. viszonlag kis darab alacsony srác.. A hangja viszont nagyon brutális volt:) Nagyon régen nem volt ilyen mozgás Tapolcán, jó volt újra látni. Egészen biztos hogy lesz folytatása a bulinak! A buli után 2 osztrák srác valahogy eljutott révfülöpre valami hustler partyba, de a többség (beleértve minket is) átmentünk a tegnap esti helyre, ahol már volt hideg sör is, nem úgy mint előtte nap:)
egy pár üzenet amit utána kaptunk tőlük elektronikus úton:

“the week end was so fucking great! thanks for everything! hope we..ll see us soon!! “

“!!!UNFORGETTABLE!!! till we meet again my Friends, I hope very soon.”

“Hey Guys! It was soooooooooo much fun :D I've loved the time in Hungary!”

“aaaaaawesome weekend *haha* and great show yesterday! hopefully see u again in austria ;)”

“Mégegyszer köszi a tegnapi bulit, kurvajól éreztük magunkat! :-)”

Bocsi a kissé felszínes beszámolóért de ennyi idővel a buli után ezt tudtam összehozni.
Köszi a figyelmet! :)

Szólj hozzá!

Címkék: punk hardcore tapolca metalcore

A bejegyzés trackback címe:

https://wedontchange.blog.hu/api/trackback/id/tr78141675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása